Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CAS CC FF Grau Superior
 
Inici
 
SÍ, TU POTS ! La nostra instal·lació al LLUÈRNIA.Dilluns, 28 de Novembre del 2016
El passat 12 de novembre alumnes del nostre institut van participar en una de les instal·lacions de Lluèrnia. El carrer assignat per l’organització del Festival va ser el carreró de Sant Antoni, petit passatge entre el carrer Clivillers i el carrer Bisbe Lorenzana. El material idoni per cobrir el carrer havia de ser relativament econòmic i fàcil d’aconseguir i així la idea del pot de vidre va sorgir ben aviat. La recollida dels pots es va dur a terme des de mitjans d’octubre fins al 10 de novembre. La participació d’alumnes i professors va ser espectacular. El carrer es va tapissar amb 640 pots de totes mides.
El títol, Sí, tu pots,  és un petit joc de paraules que dóna nom a una instal·lació alegre i optimista, que es vehicula a través del color com a símbol. Més enllà de qualsevol bandera per tal d’identificar un grup de persones, el multicolor parla d’acceptar la diversitat de tot tipus, la inclusió i el cooperativisme (el procés d’elaboració d’aquesta instal·lació és fruit d’aquestes idees). El missatge final és d’esperança i anhel.
Volem agrair a tothom qui hi va participar, ja que aquesta instal·lació no hauria estat possible sense la col·laboració de desenes de persones.


 
 
<<

 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10