Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CAS CC FF Grau Superior
 
Inici
 
Marcel Pons i Mehdi Clyde participen al catskills jardineria.Dimarts, 29 de Març del 2016

Els passats dies 10 i 20 de març va tenir lloc, dins el marc de la fira de sant Josep de Mollerussa, el campionat catskills de jardineria i paisatgisme on els alumnes del cicle de grau mitja de jardineria Mehdi Clyde i Marcel Pons van aconseguir una treballada 5a posició . Després de dos dies de treball intens sota diferents inclemències meteorològiques i molta pressió el diumenge a la nit es va conèixer el veredicte del jurat.

La tasca a realitzar durant dos dies era una parcel·la enjardinada de 15 metres quadrats amb diferents espais on havien de desenvolupar diferents tècniques com fer un mur de peces GLS, una passera de llamborda, una tarima de fusta flotant , plantació de pals alineats, col·locació de pans de gespa, estanys d'aigua i plantació de mes de 100 plantes de diferents espècies.  Tot això respectant un disseny i mides predeterminades i amb uns marges de tolerància de màxim un cm d'error.

La competició va ser molt disputada fins l'últim moment on els nostres representants no van tenir temps suficient per deixar acabada la tasca, no obstant l'excel·lent realització de les parts acabades va fer que es valorés positivament  la seva feina per part del tribunal.

 

Felicitats per la feina feta i endavant en l'aprenentatge de l'ofici que tal i com van poder comprovar no és gens fàcil . 
 
<<

 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10