Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CAS CC FF Grau Superior
 
Inici > CC FF Grau Mitjà > Elaboració de productes alimentaris > Sortides
 
Elaboració de productes alimentaris
CC FF Grau Mitjà [ Demanar informació ] [ Em vull matricular ]
[ El curs ] [ Accés ] [ Mòduls ] [ Distribució ] Sortides [ Activitats ] [ Díptics ]

Professionals

Treballador qualificat per compte d’altri en :

  • Elaboració de productes alimentaris
  • Operador de màquines i equips per al tractament i elaboració de productes alimentaris.
  • Operador i controlador de línies d’envasament i embalatge.
  • Recepcionista i magatzemista
  • Abastador de matèries primeres i materials a les línies de producció.
  • Operador de dosificadors.
  • Supervisor/ de línia.


Treballador/a qualificat per compte propi en elaboració de productes càrnics, làctics, conserves ...


Acadèmiques

  • Realitzar un altre cicle de Grau Mitjà per completar la formació.
  • Accedir, a través d’una prova o curs d’accés, a un cicle de Grau Superior de la mateixa família professional o de famílies afins.
  • Cursar Batxillerat.

 

 


Sortida dídactica dels alumnes del CFGM d'Agrària i del CFGM d'EPA.[Actualitat]Dimarts, 14 de Març del 2017
El passat divendres els alumnes d'EPA i d'Agrària vam fer una sortida conjunta a Figueres. A primera hora vam visitar Mas Marcè, empresa dedicada a l'elaboració de productes lactis amb llet d'ovella (Ripollesa i Lacone). Vam pode... Llegir més
 
 
Desfer espatlles de porc.[Actualitat]Dilluns, 13 de Març del 2017
Un any més els alumnes d’EPA van poder aprendre, de la mà de dos carnissers, com desfer una espatlla de porc. Els germans Planagumà, van deixar la seva reconeguda carnisseria d’Olot per venir a la nostra cuina i ensen... Llegir més
 
 
JOT dels alumnes d' EPA.[Actualitat]Divendres, 24 de Febrer del 2017
Per les JOT del 2017 els alumnes d'Elaboració de Productes Alimentaris van tenir a la cuina 39 joves aprenents dels cursos de 2n, 3r i 4t d'ESO. Els alumnes del cicle van preparar tres tallers repartits en els tres dies de les jornades durant ... Llegir més
 
 
Elaboració de llonganissa i fuet.[Actualitat]Dijous, 23 de Febrer del 2017
Aquest any, els alumnes de segon d'EPA han pogut gaudir de la col.laboració de la Tuli Plana, professora de l'Institut la Garrotxa, en una pràctica d'elaboració de llongonissa i fuet.  Els alumnes van poder elaborar aquests ... Llegir més
 
 
Visita de Valentí Canal expert en industria alimentària.[Actualitat]Dilluns, 13 de Febrer del 2017
El passat divendres 3 de febrer els alumnes de 1er i 2n d'EPA van rebre la visita d'en Valentí Canal, expert en indústria alimentària, doctorat en veterinària i gerent de Stradivarius Consult, consultoria Romanesa dedicada... Llegir més
 
 
Els alumnes de 1EPA visiten l'escorxador Olot Meats.[Actualitat]Divendres, 27 de Gener del 2017
Els alumnes van poder veure tot el procés i funcionament d'un escorxador que rep uns 10000 porcs diaris, de les canals ja preparades per carregar als camions frigorífics, fins a l'entrada dels porcs vius procedents de les granjes. ... Llegir més
 
 
Demostració de desfer mitja canal.[Actualitat]Dijous, 26 de Gener del 2017
Aquest dilluns vam tenir la sort de comptar amb Josep Alsina, professional amb una àmplia experiència en el sector carni, que va venir a fer-nos un taller de desfer mitja canal de porc a la cuina de l'Institut. Els alumnes d'EPA van pod... Llegir més
 
 
Visita d'alumnes i professores de l'Institut Vescomtat de Cabrera.[Actualitat]Dijous, 19 de Gener del 2017
El dilluns dia 16 de gener ens van venir a visitar els alumnes del cicle d'Elaboració de Productes Alimentaris de l'Institut Vescomtat de Cabrera d'Hostalric, que juntament amb els nostres alumnes d'EPA van estar fent diverses pràctique... Llegir més
 
 
Xocolatada de Nadal.[Actualitat]Dijous, 22 de Desembre del 2016
Un any més, els alumnes d’EPA van ocupar-se de la xocolatada de Nadal. Elaborar i servir la coca i xocolata per tothom va ser una bona experiència pels alumnes i tot un repte de treball en equip. Lluitant per una textura i una tem... Llegir més
 
 
Jornada tècnica d'elaboració de formatges.[Actualitat]Dilluns, 28 de Novembre del 2016
El Cicle d'Elaboració de Productes Alimentaris va organitzar una jornada tècnica d'elaboració de formatges a la cuina de l'Institut. Amb la participació de Judit Carreira, com a professional del sector a la Seu d’Urg... Llegir més
 
 
1/4
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10