Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CAS CC FF Grau Superior
 
Inici > CC FF Grau Mitjà > Elaboració de productes alimentaris > Accés
 
Elaboració de productes alimentaris
CC FF Grau Mitjà [ Demanar informació ] [ Em vull matricular ]
[ El curs ] Accés [ Mòduls ] [ Distribució ] [ Sortides ] [ Activitats ] [ Díptics ]

Per accedir a un Cicle Formatiu de Grau Mitjà s’ha de complir un dels requisits següents

  • Disposar del títol de graduat o graduada en educació secundària.
  • Disposar del títol d’FP1 (o equivalent).
  • Disposar del títol de tècnic (CFGM) o equivalent.
  • Tenir el segon de BUP aprovat.
  • Superar el curs d’accés a cicles formatius de grau mitjà (CAM).
  • Superar la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà.
  • Superar la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys.

 


Alumnes 1EPA, visita Escola de Capacitació Agrària de l'Empordà.[Actualitat]Divendres, 16 de Febrer del 2018
El dimecres 15 de febrer pel matí, els alumnes de 1EPA van anar de visita a l'Escola de Capacitació Agrària de l'Empordà, on els seus professors del CFGS de processos en i qualitat en la indústria alimentària... Llegir més
 
 
Visita del cuiner professional, Javi Benavent, als alumnes d'EPA.[Actualitat]Dimecres, 31 de Gener del 2018
El passat dimecres 31 de gener els alumnes d'EPA van rebre la visita d'en Javi Benavent, cuiner professional, que els va ensenyar les tècniques per l'elaboració de caramels amb diferents formes, colors i gustos.... Llegir més
 
 
Demostració de desfer mitja canal de porc[Actualitat]Dilluns, 15 de Gener del 2018
El passat dimecres dia 10 de gener, els alumnes del cicle d'elaboració de productes alimentaris van tenir la visita d'en Josep Alsina, professional del sector carni, que ens va ajudar a desfer mitja canal de porc i reconèixer cada una d... Llegir més
 
 
Visita a Olot Meats[Actualitat]Dijous, 14 de Desembre del 2017
El dijous 14 de desembre els alumnes del cicle d'elaboració de productes alimentaris van anar de visita a l'escorxador Olot Meats, on van poder veure de primera mà tot el procés de sacrificat i escorxat dels animals. La responsa... Llegir més
 
 
Jornada tècnica d'elaboració de pa.[Actualitat]Dimecres, 11 d'Octubre del 2017
Una nova Jornada Tècnica va acostar a la nostra cuina professionals del món alimentari. Aquesta vegada  vam tenir la sort de comptar amb Àngel Zamora,  qui ens va acostar a l'art de fer pa . El forner de la Fogaina, ens... Llegir més
 
 
Taller de fer pa .[Actualitat]Dimarts, 02 de Maig del 2017
Farina ecològica, molí de pedra, massa mare i passió per l’ofici de flequer, van ser els ingredients del taller de fer pa que l’Àngel Zamora de “La Fogaina” va oferir aquest dilluns als alumnes d&rs... Llegir més
 
 
Sortida dídactica dels alumnes del CFGM d'Agrària i del CFGM d'EPA.[Actualitat]Dimarts, 14 de Març del 2017
El passat divendres els alumnes d'EPA i d'Agrària vam fer una sortida conjunta a Figueres. A primera hora vam visitar Mas Marcè, empresa dedicada a l'elaboració de productes lactis amb llet d'ovella (Ripollesa i Lacone). Vam pode... Llegir més
 
 
Desfer espatlles de porc.[Actualitat]Dilluns, 13 de Març del 2017
Un any més els alumnes d’EPA van poder aprendre, de la mà de dos carnissers, com desfer una espatlla de porc. Els germans Planagumà, van deixar la seva reconeguda carnisseria d’Olot per venir a la nostra cuina i ensen... Llegir més
 
 
JOT dels alumnes d' EPA.[Actualitat]Divendres, 24 de Febrer del 2017
Per les JOT del 2017 els alumnes d'Elaboració de Productes Alimentaris van tenir a la cuina 39 joves aprenents dels cursos de 2n, 3r i 4t d'ESO. Els alumnes del cicle van preparar tres tallers repartits en els tres dies de les jornades durant ... Llegir més
 
 
Elaboració de llonganissa i fuet.[Actualitat]Dijous, 23 de Febrer del 2017
Aquest any, els alumnes de segon d'EPA han pogut gaudir de la col.laboració de la Tuli Plana, professora de l'Institut la Garrotxa, en una pràctica d'elaboració de llongonissa i fuet.  Els alumnes van poder elaborar aquests ... Llegir més
 
 
1/5
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10