Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CAS CC FF Grau Superior
 
Inici > ESO > Primer cicle > El curs
 
Acció Ambiental del comité ambiental a la Moixina.Dijous, 09 de Juny del 2016
El passat  dimarts, dia 24 de maig de 2016, dia europeu dels Parcs Naturals, 140 nens, nenes i joves dels parlaments verds dels centres adherits al Projecte d’Escoles Verdes de la Garrotxa fan una acció d’Aprenentatge-Servei als paratges de la Moixina.

L’acció ja va començar fa dies amb una sessió informativa-formativa als centres i avui l’activitat es concentra en plena natura. L’objectiu és retirar els créixens dels diferents recs de la Moixina per assecar-los i portar-los a la planta de compostatge. Els créixens són plantes invasives que transformen de manera molt ràpida i agressiva els rierols i aiguamoixos de la zona.

Els centres que participen del projecte i de l’acció són: Bosc de la Coma, la Garrotxa, Volcà Bisaroques i Escola Pia.
L’activitat està organitzada per l’Institut Municipal d’Educació i Joventut d’Olot i el Projecte Escoles Verdes de la Garrotxa amb la supervisió dels tècnics del Parc Natural de la Zona Volcànica.

L’activitat, a més a més, serveix com a clausura de les activitats i accions que han realitzat els quatre centres durant tot l’any i també com a trobada dels parlamentaris verds de tots els centres.


 
 
<<
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10