Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CAS CC FF Grau Superior
 
Inici > CC FF Grau Mitjà > Elaboració de productes alimentaris > El curs
 
Elaboració de productes alimentaris
CC FF Grau Mitjà [ Demanar informació ] [ Em vull matricular ]
El curs [ Accés ] [ Mòduls ] [ Distribució ] [ Sortides ] [ Activitats ] [ Díptics ]

Cicle Formatiu de Grau Mitjà

Elaboració de productes alimentaris

Aquests estudis estan encaminats a proporcionar els coneixements necessaris per elaborar i envasar productes alimentaris d’acord amb els plans de producció i qualitat, efectuant el manteniment de primer nivell dels equips i aplicant la legislació vigent d’higiene i seguretat alimentària, de protecció ambiental i de prevenció de riscos laborals.

Objectius

Adquirir els coneixements i destreses necessaris per treballar en qualsevol empresa dedicada a produir, transformar, preparar, distribuir i comercialitzar productes alimentaris.

Organització

Durada : 2.000h
Distribució : intensiu, dos cursos en modalitat DUAL
Horari : tardes


Elaboració de llonganissa i fuet.[Actualitat]Dijous, 23 de Febrer del 2017
Aquest any, els alumnes de segon d'EPA han pogut gaudir de la col.laboració de la Tuli Plana, professora de l'Institut la Garrotxa, en una pràctica d'elaboració de llongonissa i fuet.  Els alumnes van poder elaborar aquests ... Llegir més
 
 
Visita de Valentí Canal expert en industria alimentària.[Actualitat]Dilluns, 13 de Febrer del 2017
El passat divendres 3 de febrer els alumnes de 1er i 2n d'EPA van rebre la visita d'en Valentí Canal, expert en indústria alimentària, doctorat en veterinària i gerent de Stradivarius Consult, consultoria Romanesa dedicada... Llegir més
 
 
Els alumnes de 1EPA visiten l'escorxador Olot Meats.[Actualitat]Divendres, 27 de Gener del 2017
Els alumnes van poder veure tot el procés i funcionament d'un escorxador que rep uns 10000 porcs diaris, de les canals ja preparades per carregar als camions frigorífics, fins a l'entrada dels porcs vius procedents de les granjes. ... Llegir més
 
 
Demostració de desfer mitja canal.[Actualitat]Dijous, 26 de Gener del 2017
Aquest dilluns vam tenir la sort de comptar amb Josep Alsina, professional amb una àmplia experiència en el sector carni, que va venir a fer-nos un taller de desfer mitja canal de porc a la cuina de l'Institut. Els alumnes d'EPA van pod... Llegir més
 
 
Visita d'alumnes i professores de l'Institut Vescomtat de Cabrera.[Actualitat]Dijous, 19 de Gener del 2017
El dilluns dia 16 de gener ens van venir a visitar els alumnes del cicle d'Elaboració de Productes Alimentaris de l'Institut Vescomtat de Cabrera d'Hostalric, que juntament amb els nostres alumnes d'EPA van estar fent diverses pràctique... Llegir més
 
 
Xocolatada de Nadal.[Actualitat]Dijous, 22 de Desembre del 2016
Un any més, els alumnes d’EPA van ocupar-se de la xocolatada de Nadal. Elaborar i servir la coca i xocolata per tothom va ser una bona experiència pels alumnes i tot un repte de treball en equip. Lluitant per una textura i una tem... Llegir més
 
 
Jornada tècnica d'elaboració de formatges.[Actualitat]Dilluns, 28 de Novembre del 2016
El Cicle d'Elaboració de Productes Alimentaris va organitzar una jornada tècnica d'elaboració de formatges a la cuina de l'Institut. Amb la participació de Judit Carreira, com a professional del sector a la Seu d’Urg... Llegir més
 
 
Elaboració de Panellets.[Actualitat]Dijous, 27 d'Octubre del 2016
Arriba la castanyada i un any més el alumnes del cicle d’Elaboració de Productes Alimentaris (EPA)  ofereixen panellets. Elaborats a la cuina de l’Institut com a tret de sortida de les elaboracions previstes durant el c... Llegir més
 
 
Premis Salvador Reixach.[Actualitat]Dimarts, 04 d'Octubre del 2016
El passat dissabte  a l’església del Santuari dels Arcs de Santa Pau va tenir lloc l’entrega dels XVI PREMIS SALVADOR REIXACH de treballs de recerca de Batxillerat i, des d'aquesta edició també, projectes finals ... Llegir més
 
 
Taller d'elaboració de Saüc.[Actualitat]Dijous, 02 de Juny del 2016
El dijous 19 de maig els alumnes del CFGM d'Elaboració de Productes Alimentaris van participar en un taller sobre el saüc, organitzat per el Banc del Temps de la Garrotxa al casal del barri de Les Fonts.En ell la Teresa Berga i la Dolors ... Llegir més
 
 
1/4
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10