Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CAS CC FF Grau Superior
 
Inici
 
Premi PIME a l'Experiència de Col·laboració Empresa- FP a l'institut La Garrotxa.Divendres, 09 de Juny del 2017
L'institut La Garrotxa , en el marc de l'acte de lliurement de la 30ª edició dels Premis Pimes que atorga la patronal PIMEC ha estat guardonat amb el premi a l'Experiència de Col·laboració Empresa- FP.
L'acte, presidit pel Molt Honorable Sr. Carles Puigdemont, president de la Generalitat, va tenir lloc el passat dia 6 de juny en el decurs del Sopar anual de la patronal, en aquest ocasió al Palau Sant Jordi de Barcelona. Es van premiar un total d'onze empreses i entitats en reconeixement a les millors iniciatives empresarials i de suport a aquestes.
El president de PIMEC, Jordi González, es va mostrar optimista per la superació de la crisi que es reflecteix en la creació d’ocupació, els rècords exportadors i les noves afiliacions a la Seguretat Social. Ara bé, entre els parlaments també es va fer referència a la preocupació per la manca de joves titulats en formació professional preparats per incorporar-se a les empreses.
El guardó reflexa el bon nivell de l'oferta educativa de la comarca, així com el treball dels centres formatius, en estreta col·laboració amb entitats locals i empreses, per donar resposta , no només a l’actualització de l’oferta formativa a les necessitats del mercat laboral, sinó també en altres àmbits com la innovació, la mobilitat i l'emprenedoria  que reclama el sector productiu.

Per més informació :
Diari de Girona
La Vanguardia
El Garrotxí.cat
Vilaweb


 
 
<<

 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10