Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici
 
Les JOT de CAI.Dimarts, 25 de Febrer del 2020
Els dies 20, 21 i 22 de febrer, l’alumnat de CAI hem participat a les Jornades d’Orientació del Treball. Les activitats que hem realitzat, ens han servit per conèixer empreses on podríem treballar, formar-nos en àmbits concrets que no practiquem a les aules i visitar centres on podem continuar els nostres estudis. Això s’ha concretat en les visites als pisos de l’Edifici Plaça Balmes i de l’Edifici Parc Nou, al geriàtric La Caritat i la residència Tura.

També hem participat en un taller sobre massatge terapèutic a càrrec de la fisioterapeuta Noni Chorrero i a un altre d’empatia i acompanyament, a càrrec de la infermera Lídia Díaz.

El dijous vam participar a la Mobile Week Olot que es va fer a l’Hospital d’Olot, on vam visitar els estands: impressió 3D en infermeria, procediments d’infermeria en realitat virtual i vam interaccionar amb el robot Pepper.

Finalment, el divendres vam anar a la facultat d’Infermeria de la Universitat de Girona on, ens van explicar com podíem continuar els nostres estudis i vam fer un taller d’higiene i mobilització de pacients. 
 
<<

 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10