Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CC FF Grau Superior
 
Inici > ESO > Segon cicle > Sortides
 
11ena Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2019 del 16 al 24 de novembre del 2019 .Dijous, 12 de Desembre del 2019
“ El nostre arbre de la Vida”
 
Aquest projecte es basa en l’Arbre de la Vida, una acció que va tenir lloc el 2018, desenvolupada pel Mercat Ecològic i Artesà de Gijón,a Astúries. S’inspira en una antiga creença japonesa segons la qual hi ha un fil vermell invisible que connecta les persones que estan predestinades a conèixer-se. Consisteix en un arbre, les branques del qual es formen a partir d'aquest fil vermell i les fulles són petites targetes decorades o escrites per ciutadans individuals que volen compartir les seves idees per millorar la reducció de residus.
Enguany es posa l'èmfasi en l’educació i la comunicació en prevenció de residus, amb un eslògan comú a tot Europa: “ Change  your ways, reduce your waste” o canvia els hàbits, redueix els residus!

Recordar que a la Setmana volem transmetre que el millor residu és el que no generem!

Des d'escola verda, i amb l'ajuda dels alumnes de 4rt ESO D, s'ha reciclat l'arbre de fusta que hi havia a la biblioteca gràcies a la col·laboració del departament de tecnologia . Aquest arbre, que està penjat a l'entrada,  hi ha nombrosos fils de color vermell dels quals els alumnes i professors hi  col·loquen  residus que es generen al centre ( ampolles, bosses, envasos, etc) que pengen amb agulles d'estendre roba o d'altres. També, hi ha fet propostes amb apunts de llibre, o etiquetes representatives de l'activitat . Gràcies a tots" 

 
 
<<
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10