Education
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CAS CC FF Grau Superior
 
Home > Medium grade Formative Courses > Elaboració de productes alimentaris > The course
 
Elaboració de productes alimentaris
Medium grade Formative Courses [ More infromation ] [ I want to register ]
The course [ Admission ] [ Curriculum ] [ Distribució ] [ School trips ] [ Activities ] [ Díptics ]

Cicle Formatiu de Grau Mitjà

Elaboració de productes alimentaris

Aquests estudis estan encaminats a proporcionar els coneixements necessaris per elaborar i envasar productes alimentaris d’acord amb els plans de producció i qualitat, efectuant el manteniment de primer nivell dels equips i aplicant la legislació vigent d’higiene i seguretat alimentària, de protecció ambiental i de prevenció de riscos laborals.

Objectius

Adquirir els coneixements i destreses necessaris per treballar en qualsevol empresa dedicada a produir, transformar, preparar, distribuir i comercialitzar productes alimentaris.

Organització

Durada : 2.000h
Distribució : intensiu, dos cursos en modalitat DUAL
Horari : tardes


Jornada tècnica d'elaboració de pa.[Categoria 1]Dimecres, 11 d'Octubre del 2017
Una nova Jornada Tècnica va acostar a la nostra cuina professionals del món alimentari. Aquesta vegada  vam tenir la sort de comptar amb Àngel Zamora,  qui ens va acostar a l'art de fer pa . El forner de la Fogaina, ... Read more
 
 
Taller de fer pa .[Categoria 1]Dimarts, 02 de Maig del 2017
Farina ecològica, molí de pedra, massa mare i passió per l’ofici de flequer, van ser els ingredients del taller de fer pa que l’Àngel Zamora de “La Fogaina” va oferir aquest dilluns als alumnes d&rs... Read more
 
 
Sortida dídactica dels alumnes del CFGM d'Agrària i del CFGM d'EPA.[Categoria 1]Dimarts, 14 de Març del 2017
El passat divendres els alumnes d'EPA i d'Agrària vam fer una sortida conjunta a Figueres. A primera hora vam visitar Mas Marcè, empresa dedicada a l'elaboració de productes lactis amb llet d'ovella (Ripollesa i Lacone). Vam p... Read more
 
 
Desfer espatlles de porc.[Categoria 1]Dilluns, 13 de Març del 2017
Un any més els alumnes d’EPA van poder aprendre, de la mà de dos carnissers, com desfer una espatlla de porc. Els germans Planagumà, van deixar la seva reconeguda carnisseria d’Olot per venir a la nostra cuina i ensen... Read more
 
 
JOT dels alumnes d' EPA.[Categoria 1]Divendres, 24 de Febrer del 2017
Per les JOT del 2017 els alumnes d'Elaboració de Productes Alimentaris van tenir a la cuina 39 joves aprenents dels cursos de 2n, 3r i 4t d'ESO. Els alumnes del cicle van preparar tres tallers repartits en els tres dies de les jornades dura... Read more
 
 
Elaboració de llonganissa i fuet.[Categoria 1]Dijous, 23 de Febrer del 2017
Aquest any, els alumnes de segon d'EPA han pogut gaudir de la col.laboració de la Tuli Plana, professora de l'Institut la Garrotxa, en una pràctica d'elaboració de llongonissa i fuet.  Els alumnes van poder elaborar aques... Read more
 
 
Visita de Valentí Canal expert en industria alimentària.[Categoria 1]Dilluns, 13 de Febrer del 2017
El passat divendres 3 de febrer els alumnes de 1er i 2n d'EPA van rebre la visita d'en Valentí Canal, expert en indústria alimentària, doctorat en veterinària i gerent de Stradivarius Consult, consultoria Romanesa dedic... Read more
 
 
Els alumnes de 1EPA visiten l'escorxador Olot Meats.[Categoria 1]Divendres, 27 de Gener del 2017
Els alumnes van poder veure tot el procés i funcionament d'un escorxador que rep uns 10000 porcs diaris, de les canals ja preparades per carregar als camions frigorífics, fins a l'entrada dels porcs vius procedents de les granjes.&nb... Read more
 
 
Demostració de desfer mitja canal.[Categoria 1]Dijous, 26 de Gener del 2017
Aquest dilluns vam tenir la sort de comptar amb Josep Alsina, professional amb una àmplia experiència en el sector carni, que va venir a fer-nos un taller de desfer mitja canal de porc a la cuina de l'Institut. Els alumnes d'EPA van ... Read more
 
 
Visita d'alumnes i professores de l'Institut Vescomtat de Cabrera.[Categoria 1]Dijous, 19 de Gener del 2017
El dilluns dia 16 de gener ens van venir a visitar els alumnes del cicle d'Elaboració de Productes Alimentaris de l'Institut Vescomtat de Cabrera d'Hostalric, que juntament amb els nostres alumnes d'EPA van estar fent diverses pràctique... Read more
 
 
1/4
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10