Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CAS CC FF Grau Superior
 
Inici > CC FF Grau Mitjà > Elaboració de productes alimentaris > El curs
 
Desfer espatlles de porc.Dilluns, 13 de Març del 2017
Un any més els alumnes d’EPA van poder aprendre, de la mà de dos carnissers, com desfer una espatlla de porc. Els germans Planagumà, van deixar la seva reconeguda carnisseria d’Olot per venir a la nostra cuina i ensenyar als alumnes aquesta pràctica. Al llarg de la demostració explicativa, van acompanyar-los en l’ús del ganivet, ja que cada alumne va desossar almenys una espatlla. Posteriorment, ja sense els professionals, es va processar la carn tot elaborant hamburgueses, botifarra fresca i botifarra blanca.


 
 
<<
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10