Ensenyaments
 
ESO Batxillerat CC FF Grau Mitjà CAS CC FF Grau Superior
 
Inici > CC FF Grau Mitjà > Elaboració de productes alimentaris > El curs
 
Elaboració de llonganissa i fuet.Dijous, 23 de Febrer del 2017
Aquest any, els alumnes de segon d'EPA han pogut gaudir de la col.laboració de la Tuli Plana, professora de l'Institut la Garrotxa, en una pràctica d'elaboració de llongonissa i fuet.  Els alumnes van poder elaborar aquests productes tot seguint indicacions i consells de tota una experta, guanyadora del premi a la millor llonganissa de la Garrotxa durant varis anys consecutius. Els fuets i les llonganisses elaborats s'estan curant en aquests moments a tres llocs diferents i mitjançant una cata posterior s'avaluarà la influència de l'ambient de curació  en el producte final. Una part penja a l'assecador de la nostra cuina, una altra part a la casa amb calefacció d'un alumne  i l'altre part, al rebost de la nostra experta convidada.


 
 
<<
 
Ctra. de Riudaura, 110 | 17800-OLOT | Telèfon: 972 26 22 00 | Fax: 972 26 94 10